Menu
Menu

En renere søvn

Søvnen er et sted hvor vi vender tilbage. Det er et sted vi finder ro. Søvnen er naturlig - naturlig som hver enkelt seng fra Re. Du er jo selv en del af naturen, så når du sover på en af vores senge, vender du ikke bare tilbage til en tilstand af hvile. Du vender tilbage til et sted du hører til.

I løbet af dagen udsættes kroppen for konstante påvirkninger, om natten skal den derfor restituere. Kroppens muskulatur skal aflastes for tryk, men i lige så høj grad for hormonforstyrrende virkninger.

En seng skal skabe forudsætning for denne restitution og er derfor mere end et ergonomisk redskab. Kun med organiske naturmaterialer kan hele kroppens balance genoprettes. En seng fra Re modvirker at kemikalier ophobes i kroppen, den danner værn mod allergiske reaktioner og opretholder endeligt kroppens elektromagnetiske neutralitet. Kun sådan kan vi tale om egentlig ro, kun sådan kan vi tale om søvn. Vi kalder det en renere søvn.

En ærlig tilgang til bæredygtighed og kvalitet

Størstedelen af produktionen foregår på Re®-fabrikken i Ry, Danmark. Den ærlige tilgang til kvalitets-senge er i særlig grad vigtig for os. Du er derfor altid velkommen til at besøge vores fabrik og showroom i Ry.

re-embla-natursengen

Prøv en Re® Naturseng

Find en forhandler

NB! Inden du besøger din lokale butik, anbefaler vi, at du ringer i forvejen og tjekker åbningstider
samt hvilke Re® Naturseng produkter du kan forvente hos forhandleren.

Du er også velkommen til at booke en fremvisning hos din en forhandler direkte her.

Vælg forhandler