Menu
Menu

Certificeringer

Hos Re® ønsker vi at passe på miljøet, derfor sigter vi altid efter at opnå certificeringer der tilgodeser en bæredygtig og naturlig tilgang til miljøet. Visheden om, at vi kan genanvende de ressourcer vi bruger i hele vores værdikæde, giver en god samvittighed.

Re® Natursenge blev grundlagt i efteråret 2016. Re® Natursenge A/S er et selskab under Akva Waterbeds A/S. 

Vi er Trippel-A certificeret hvilket betyder, at vi har særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. For vores kunder betyder det først og fremmest, at de kan regne med at vi er her i morgen men også om 10 år.

I en naturseng fra Re behøver du ikke at ligge søvnløs og bekymre dig om miljøet. Vi er bevidste om klodens stigende klimaudfordringer og har derfor forpligtet os på et bæredygtigt forhold til vores omgivelser. Hver en seng stammer fra vores CO2 neutrale produktion i det danske Søhøjland.

Kun sådan kan vi sikre, at både menneske og natur får ro.

VINDenergi_banner_firkantet_125x125px

Vores website er også bæredygtigt

Re-beds A/S deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder (eks. vindmøller) og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.

co2-neutralt-website-re-natursenge